Coop Maresme

Plataforma de gestió de projectes i inscripcions

POSAR-HI EL COS: Reflexió i debat entorn les situacions de violència en sector de les arts escèniques del Maresme

Descripció

En el marc de l'onzena edició 29 és dansa, cicle que organitza l'associació Dans Invitro per a celebrar el dia Internacional de la Dansa a Mataró, Coop Maresme hi participa organitzant aquesta jornada de reflexió i debat entorn les violències en el sector professional de les arts escèniques de la mà del projecte “Posar-hi el cos”, de la companyia Miquel Barcelona. Des de les entitats de cultura l’ESS del Maresme apostem per portar aquest debat a la comarca per posar sobre la taula la necessitat de revisar i canviar les pràctiques dins el sector. 


En l'actualitat ja s'està observant com llargs silencis comencen a trencar-se i es qüestionen relacions de poder i males pràctiques que durant molt de temps s’han tolerat i viscut com a normals. Quines implicacions té tot plegat en un sector travessat per la precarietat laboral, la necessitat de treballar en equip i el fet d’utilitzar el cos i el món intern de les persones com a eines fonamentals? Aquest projecte, aposta pel benestar del sector oferint un espai on compartir experiències viscudes a partir d’una dinàmica al voltant de quatre taules de diàleg simultani on situar conceptes clau, reptes i propostes de millora.

Selecciona les sessions on vulguis participar:

Sessió 1

Posar-hi el cos: Reflexió i debat entorn les situacions de violència en sector de les arts escèniques del Maresme

Sessió conclosa

24 de abril de 2024

11:00 - 14:00 H

Lloc

Cafè de Mar (Mataró)

Formadora

Activitat guiada per Sandra Jurado i Bea Vergés

Descripció

L’activitat començarà amb una dinàmica corporal senzilla, apta per a totes les participants i, seguidament, es proposen quatre taules de diàleg simultani. Finalment, la sessió es tanca posant en comú la informació recollida, els debats i les reflexions.